Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
3 pareri

Inchirere masina fum greu profesionala Antari 101

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei Lei
Brand
Antari 101
Out Of stock
Descriere
Rentech.ro va pune la dispozitie o gama variata de boxe active profesionale: Electro voice,Turbosound sau Funktion-One pentru diverse evenimente; pe langa acestea, de la noi mai puteti inchiria si videoproiectoare, generatoare sau chiar masini fum; puteti alege sa inchiriati un singur echipament sau un pachet standard, toate accestea la preturi accesibile si servicii de calitate (transport, montaj, asistenta tehnica). Ne ocupam doar cu inchirierea echipamentelor, deocamdata nu vindem echipamente sh.

Masina produce popularul "fum greu" fara inconvenientele ghetii uscate si fara potentialele problemele de sanatate cauzate de emanarea masiva de CO2. Puneti pana la 10 kg de gheata in compartimentul de gheata pentru a raci fumul produs de masina de 1000W. Apoi urmariti cum podeaua dispare intr-o perdea de fum gros. 10 Kg de gheata pot dura pana la 12 ore in compartimentul de gheata sau 80 de minute de folosire continua. Pompa de golire poate fi activata manual sau poate fi setata pe automat in functie de nevoile dumneavoastra.

Masina de "fum greu" produce un efect de senzatie care isi mertita investitia in petrecerile dumneavoastra.Optional, se pot adauga si lumini acestea colorand fumul pentru a se potrivi si mai bine tematicii evenimentului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura